A sümegi Gasztró Betyár futár fiúkat vár

Avagy, ha szeretsz autót vezetni, és vinnéd az ételeket az éhes szájakhoz, akkor a Gasztró Betyár ételfutár talán éppen téged keres.

Sümegen (konkurencia hiányában) évek óta lendületesen működő vállalkozásról beszélünk. Felveszik a rendeléseket, a szorgos kezek a konyvhában elkészítik a finom étkeket, majd átadják a futároknak, akik már száguldanak is az aranyos kis Suzuki Swiftekkel, hogy senki éhen ne maradjon.

Feladatod tehát a pici autók vezetése, melyek a ’90-es években oly nagy népszerűségnek örvendtek, ma pedig méretük és fürgeségük okán jól mozognak a sümegi utcákon.

Főállást kínálnak számodra, azaz, ha nincsen munkád, vagy váltani szeretnél, talán itt az idő lépni. Korrekt, 8 órás bejelentésről van szó, hogy megnyugodjon lelki világod, és csak a munkára, majd utána a magánéletedre koncentrálhass. Heti 4 nap munka, jó kereseti lehetőség. Jöhet?

Fontos! Amennyiben iskola mellett csapatnád a verdákkal, csak délutános, esetleg csak esti műszakra keresnél magadnak melót, nem találkoznak elképzeléseitek.

Ha mocorog benned valami, érdeklődsz a lehetőség iránt, akkor irány Baglyas tér (Goldburg parkoló), mert személyesen lehet érdeklődni a Gasztró Betyár üzletében.

Szerző:

Lendvai Norbert

Gyermekként programozó szeretett volna lenni. Végül dolgozott programozóként, de rájött, nem ez az útja, mert számára a programozásban is az önkifejezés a fontos. Művész lelkületű alkotó ember, aki alapvetően introvertált, de furcsa mód, extrovertáltan is működik. Hisz abban, hogy a tudás megosztása viszi előre a világot, és reméli, az emberek végre rájönnek, hogy inkább egymással, mint egymás ellen.