Heteken belül korszerű autómosó nyílik Sümegen

Akik a sümegi SPAR környékén közlekedtek az utóbbi időkben, észrevehették, hogy egy korábban eladó státuszban lévő ingatlan elkelt, és komoly térrendezési munkálatokkal építkezés vette kezdetét. A munka meghozta gyümölcsét, az autómosó rajtra kész, már csak az engedélyeztetés lezárását várják.

Frissítés: 2018. november 29-én (csütörtök) megnyitott az autómosó.

Az új sümegi autómosó ötlete onnan eredeztethető, hogy egy személyszállítással foglalkozó vállalkozásnak gondot jelentett az autók takarítása. Mivel más nem lépett, Papp Tamás létrehozta a saját igényeiket is kielégítő autómosót.

Korszerű technológiával működő 3 beállású mosóról beszélhetünk. Minden mosóbeállásban 3 db lándzsa található. Az egyik habkefe, a másik a habpisztoly, a harmadik pedig adagolja a nagynyomású samponos mosást, az öblítést, a viaszt, a szűrt vizes öblítést, és a rovaroldást.

A nyitva tartást 24 órásra tervezik, 7.00 és 17.00 között segítő személyzet várja a vendégeket, akik maximum 5 tonnás járművekkel vehetik igénybe az autómosó szolgáltatásait. A 3 beállásos autómosó mellett 2 beállásos porszívó, és pénzváltó is lesz.

 

Szerző:

Lendvai Norbert

Gyermekként programozó szeretett volna lenni. Végül dolgozott programozóként, de rájött, nem ez az útja, mert számára a programozásban is az önkifejezés a fontos. Művész lelkületű alkotó ember, aki alapvetően introvertált, de furcsa mód, extrovertáltan is működik. Hisz abban, hogy a tudás megosztása viszi előre a világot, és reméli, az emberek végre rájönnek, hogy inkább egymással, mint egymás ellen.