Hétindító gondolatok – 2018/42

Múlt héten a Topjoy Napi kupak mobilalkalmazás minden egyes nap üzenetet adott nekem. Én pedig most hozzáteszek néhány gondolatot, hogy legyen miből táplálkoznod a héten.

Csak magabiztosan!

Mindenkinek az egyik fő feladata, hogy megtalálja a választ arra a kérdésre, hogy neki mit jelent a magabiztosság. Mert ahogyan nem vagyunk egyformák, mi több, rettentően különbözőek vagyunk, úgy a magabiztosságunk is másként jelenik meg, mind kívül, mind belül.

Mutasd ki, mit jelent neked!

Ha nem tudod, miként tedd, megkérdezhetsz másokat. Vagy hagyhatod, hogy az élet vezesse a kezd, akár újszerű megoldások felé.

Ne félj a hibáktól!

A hiba nem egyenlő a bűnnel, továbbá a hiba nem egyenlő a tragédiával.

Hallgassunk egymás megérzéseire!

Ha kötelékben vagy, legyen az bármilyen is, annak jó oka van. Ha pedig így van, hallgassatok egymás belső hangjára.

Szeretnék az álmod lenni

Én jobban örülnék annak, ha álmod helyett a valóságodnak akarnál…

Érzed már?

Soha jobban. Persze ehhez olyan mélyen kellett magamban elmerülni, amilyen mélyre a többség akkor sem menne le, ha kényszerítenék rá.

Tartsd közel magadhoz!

Hogy kit vagy mit, miért, és mennyire közel? Erre kell most választ adnod!

Közreműködő:

Topjoy Napi kupak (mobilalkalmazás)

Minden nap megnézheted a telefonodon, hogy mit üzen neked aznapra a Topjoy kupakja. Ha pedig napi egy üzenet nem elég, irány valamelyik bolt, és vegyél magadhoz egy vagy több finom Topjoy üdítőt, melyek kupakja újabb üzenetet rejt.

Szerző:

Lendvai Norbert

Gyermekként programozó szeretett volna lenni. Végül dolgozott programozóként, de rájött, nem ez az útja, mert számára a programozásban is az önkifejezés a fontos. Művész lelkületű alkotó ember, aki alapvetően introvertált, de furcsa mód, extrovertáltan is működik. Hisz abban, hogy a tudás megosztása viszi előre a világot, és reméli, az emberek végre rájönnek, hogy inkább egymással, mint egymás ellen.