Hétindító gondolatok – 2018/38

Múlt héten a Topjoy Napi kupak mobilalkalmazás minden egyes nap üzenetet adott nekem. Én pedig most hozzáteszek néhány gondolatot, hogy legyen miből táplálkoznod a héten.

Állj ki magadért!

Nem is lehetne aktuálisabb e gondolat a magyar számára, csak sajnos nem értik már az emberek, hogy mit kellene tenniük. Egy ’48 és egy ’56 után én még reménykedem, hogy egyszer újra megtalálják a helyes utat.

Amit vetsz, azt aratod le!

Igen, szokták volt mondani, és általános igazságnak el is fogadjuk. Van azonban, hogy hiába vetettél, nem tudsz aratni, vagy éppen más aratja le, ami téged illet. És olyan is akad, hogy jóval később tudod csak learatni, ami számodra termett. Nehéz dolog ez, így sokkal inkább a flow-ra kell figyelned…

Érted dobog

Igen, tudom. 😉

Bátraké a szerencse

Vagy nem. Nem lehet ezt (sem) általánosítani. Van, hogy a szerencse egészen más okok miatt szegődik valaki mellé, mint azt az emberek úgy általában gondolják.

A hibáidból tanulsz

De persze az is megesik, hogy nem, mert észre sem veszed, hogy hibázol. Illetve az is előfordul, hogy csak jóval később tanulsz belőle, mint célszerű lenne. Ne félj amúgy hibázni, mert a hiba nem bűn.

Féltelek

De ez így természetes.

Benned van az erő

Még akkor is, ha az esetek döntő többségében másként érzed. Sokkal több van benned, mint gondolnád.

Közreműködő:

Topjoy Napi kupak (mobilalkalmazás)

Minden nap megnézheted a telefonodon, hogy mit üzen neked aznapra a Topjoy kupakja. Ha pedig napi egy üzenet nem elég, irány valamelyik bolt, és vegyél magadhoz egy vagy több finom Topjoy üdítőt, melyek kupakja újabb üzenetet rejt.

Szerző:

Lendvai Norbert

Gyermekként programozó szeretett volna lenni. Végül dolgozott programozóként, de rájött, nem ez az útja, mert számára a programozásban is az önkifejezés a fontos. Művész lelkületű alkotó ember, aki alapvetően introvertált, de furcsa mód, extrovertáltan is működik. Hisz abban, hogy a tudás megosztása viszi előre a világot, és reméli, az emberek végre rájönnek, hogy inkább egymással, mint egymás ellen.