Hétindító gondolatok – 2018/35-36

Az elmúlt két héten a Topjoy Napi kupak mobilalkalmazás minden egyes nap üzenetet adott nekem. Én pedig most hozzáteszek néhány gondolatot, hogy legyen miből táplálkoznod a héten.

Bocsi! Ismerjük egymást?

Ismerősnek tűnik, de nem tudod megmagyarázni, hogy honnan ismerheted. Talán régebbről, talán csak futólag ismered, távolabbról. Talán előző életedből, ki tudja. De ha fontosnak érzed, hogy megtudd, beszélj vele.

Azt mondom, igen!

És milyen jól teszed…

Itt a megfelelő pillanat

Egyik nap a másik után, újabb és újabb lépések. Apróságok, melyek ott és akkor nem mutatják meg igazi erejüket. De amikor eljön a pillanat, visszatekintve már látod, hogy mekkora utat jártál be, és itt a fordulópont.

Légy vidám! 🙂

Vagy szomorú. Rajtad áll, hogy miként, de mindig úgy, ahogyan éppen a legjobb neked. Hogy mi a legjobb, nos, hallgass belső hangodra, pontosan azt mondja, amire ott és akkor szükséged van.

Ő is rád gondol…

Yeah!

A hibákkal vagy hibátlan

A hiba a földi élet szükségszerű velejárója. Hibátlan nincsen, maximum a virtuális térben, de mi (még) nem ott élünk. Így hát a hibáid pont arról tanúskodnak, hogy a földi életet éled. Ja, és a hiba nem bűn.

Süssön rád a nap

Mert megérdemled.

Én megértelek

Kötve hiszem. Az elmúlt 10 évben többször úgy fogalmaztam, hogy nagyjából lehetetlen megérteni a másik embert. Soha nem fogjuk ismerni teljes egészében jelenlegi nézőpontját, a tapasztalásáról, a hosszú útról, melyen keresztül eljutott a jelen pillanatig, még kevesebb fogalmunk van. Inkább azt mondanám, hogy nagyjából sejthetjük a dolgokat.

Veled a világ végéig is…

Igen, csodalány, veled odáig, és még tovább is. 😉

Gondolj valami szépre!

Ok, most pedig kezdj hinni abban, hogy a tiéd. Nem lesz, lehet, lehetne, hanem már most is a tiéd. Ha képes vagy erre, meg is kapod. Hogy mikor? Igen, emberi gondolkodásod alapján ez fontos, de valójában nem. Mert ha belül érzed, hogy már a tiéd, akkor…

Biztos megérdemel?

Igen. Senki más nem érdemel meg jobban.

Ne veszítsd el a fejed!

Olykor nem egyszerű, de ha képes vagy rá, úgy távlatok felé tekinthetsz.

Elég erős vagy hozzá?

Van, hogy már régóta igen, de még mindig nem hiszed el. Hogy meddig tartanak az újabb próbák? Csak addig, míg végre ki nem mondod: készen állok!

Imádlak!

Ennek őszintén örülök, és természetesen én is imádlak téged!

Közreműködő:

Topjoy Napi kupak (mobilalkalmazás)

Minden nap megnézheted a telefonodon, hogy mit üzen neked aznapra a Topjoy kupakja. Ha pedig napi egy üzenet nem elég, irány valamelyik bolt, és vegyél magadhoz egy vagy több finom Topjoy üdítőt, melyek kupakja újabb üzenetet rejt.

Szerző:

Lendvai Norbert

Gyermekként programozó szeretett volna lenni. Végül dolgozott programozóként, de rájött, nem ez az útja, mert számára a programozásban is az önkifejezés a fontos. Művész lelkületű alkotó ember, aki alapvetően introvertált, de furcsa mód, extrovertáltan is működik. Hisz abban, hogy a tudás megosztása viszi előre a világot, és reméli, az emberek végre rájönnek, hogy inkább egymással, mint egymás ellen.